Облрада виділила `Вінницяводоканалу` понад 7 млн. грн. на погашення податкового боргу

УНІАН. Вінницька обласна рада надала обласному комунальному підприємству водопровідно-каналізаційного господарства `Вінницяводоканал` дотацію на суму 7,1 млн. грн. для погашення податкової заборгованості.
Як передає кореспондент УНІАН, відповідне рішення ухвалили депутати на сесії Вінницької облради.
Згідно з рішенням, кошти `Вінницяводоканалу` виділяються для погашення податкової заборгованості, що виникла в 2006 році через виділення підприємству 14,8 млн. грн. субвенції з державного бюджету для компенсації збитків підприємства через низькі тарифи на воду та водовідведення у період з 2000 року по вересень 2004.
Як повідомляв УНІАН, у жовтні 2006 року `Вінницяводоканал` сплатив 14,8 млн. грн. боргу перед енергопостачальною компанією `Вінницяобленерго` за спожиту в 2000-2004 роках електроенергію. Погашення заборгованості за електроенергію стало можливим завдяки виділеної Кабінетом Міністрів для `Вінницяводоканалу` субвенції з державного бюджету в розмірі 14,8 млн. грн. для погашення збитків підприємства через низькі тарифи на воду та водовідвід у період з 2000 року по вересень 2004.
У грудні 2006 року Вінницька облрада дозволила `Вінницяводоканалу` залучити кредит на суму 8,2 млн. грн. для ліквідації податкової заборгованості.
Довідка УНІАН. `Вінницяводоканал` займається забезпеченням водою населення Вінниці та області, відводом і перекачуванням стічних вод.
Идентификатор: 463
Aquatherm Kyiv 2024