Комунальники Рівного знизять тарифи за тепло, а різницю зарахують як оплату за ці послуги на наступний опалювальний сезон

УНІАН. Рівненське комунальне підприємство `Комуненергія` обіцяє мешканця міста перерахувати тарифи за теплову енергію у бік зменшення.
Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив журналістам керівник КП `Комуненергія` Володимир НОВОЖИЛОВ.
Він пояснив ці наміри тим, що нинішня зима порівняно тепла, тож газу для підігріву води підприємство використало менше, ніж планувало.
Однак, ці гроші людям відразу не повернуть, а зарахують їх в оплату за комунальні послуги на наступний опалювальний сезон. За словами В.НОВОЖИЛОВА, 68% тарифу за комунальні послуги – це ціна газу, який зекономили через теплу погоду. А при розрахунках вартості підігріву води виходили з того, що середньодобова температура восени і взимку буде не нижчою 0,5 градусів морозу.
Зважаючи на те, що перерахунки вартості тарифів – складний і затратний процес, комунальникам у цій справі допомагатимуть інші організації та державні установи. Контролюватиме цей процес територіальне відділення Антимонопольного комітету України.
Идентификатор: 550
Теплоізоляція