Лідер БЮТ у Київраді вважає негативною ідею міської влади впровадити для бізнесменів підвищені комунальні тарифи

Лідер БЮТ у Київраді вважає негативною ідею міської влади впровадити для бізнесменів підвищені комунальні тарифи

Лідер фракції БЮТ у Київраді Тетяна МЕЛІХОВА негативно оцінює пропозицію міської влади про введення спеціальних підвищених тарифів на комунальні послуги для столичних бізнесменів.
Як повідомили УНІАН у прес-службі фракції БЮТ, на переконання Т.МЕЛІХОВОЇ, мають існувати єдині тарифи для всіх громадян, в залежності від переліку та якості послуг, які надаються.
За словами Т.МЕЛІХОВОЇ, “спроби запровадити таку соціалістичну систему видаються дикими”. “Не зрозуміло, як працюватиме система таких обрахунків, адже багато молодих сімей придбали нові якісні квартири в кредит, і витрачають щомісяця на це більшість своїх доходів”, - додала вона.
Як повідомляв УНІАН, 15 березня перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Денис БАСС сказав, що влада Києва має намір встановити для бізнесменів – жителів столиці підвищені комунальні тарифи.
“Нічого страшного не станеться, якщо вони платитимуть за дещо збільшеним тарифом”, - вважає Д.БАСС. “Річ у тому, - додав він, - що ця ідея у нас була спочатку, щоб різні групи будинків одержували різні тарифи, тобто, ті, хто живе в сучасних будинках, одержували підвищений тариф, а ті, хто живе в трущобах, в бараках - інший».
УНІАН
Идентификатор: 733
Теплоізоляція