Уряд до червня підготує програму реформування ЖКГ і проект Житлового кодексу - Рибак

Уряд до червня підготує програму реформування ЖКГ і проект Житлового кодексу - Рибак

Уряд до червня підготує стратегічну програму реформування житлово-комунального господарства на найближчі чотири роки і проект Житлового кодексу.
Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив віце-прем`єр-міністр України Володимир РИБАК сьогодні на брифінгу в Кабінеті міністрів.
«У червні уряд розгляне стратегічну програму реформування житлово-комунального господарства на 4 роки, яка потребуватиме понад 50 млрд. грн., які уряд виділятиме. І паралельно з цим в червні на розгляд Верховної Ради і уряду буде винесений Житловий кодекс», - сказав В.РИБАК.
При цьому він вважає, що новий уряд, який буде сформований після дострокових виборів, зможе використовувати цілий ряд напрямів, які будуть визначені в стратегічній програмі реформування ЖКГ на чотири роки. «Якщо прийдуть фахівці, то спадкоємність буде», - припустив В.РИБАК.
Віце-прем`єр повідомив, що сьогодні він провів селекторну нараду з участю керівників регіонів, на якій були проаналізовані результати роботи ЖКГ під час опалювального сезону 2006-2007 років, а також розглянуті питання з підготовки до нового опалювального сезону. «Зиму ніхто відміняти не буде, тому виконавча влада має вирішувати питання стратегічного розвитку ЖКГ», - додав він.
За словами В.РИБАКА, повний обсяг робіт з підготовки ЖКГ до нового опалювального сезону повинен завершитися до 15 жовтня.
В.РИБАК також повідомив, що планується створити спеціальні комісії з підготовки до нового опалювального сезону за участю представників міністерств і відомств, які працюватимуть з травня до жовтеня над виконанням всіх завдань, поставлених прем`єр-міністром України Віктором ЯНУКОВИЧЕМ.
УНІАН
Идентификатор: 1445
Теплоізоляція