У Міністерстві ЖКГ створена Громадська рада

У Міністерстві ЖКГ створена Громадська рада

У Міністерстві з питань житлово-комунального господарства створена Громадська рада.
Про це повідомляється на офіційному сайті міністерства.
Як зазначається в повідомленні, відповідне рішення було оголошене керівництвом міністерства під час засновницьких зборів Громадської ради 19 червня ц.р.
Громадська рада є консультативно-дорадчим органом, який покликаний сприяти донесенню інформації до населення про процес реформування житлово-комунального господарства, здійснювати координацію заходів і налагоджувати зворотний зв`язок з міністерством.
При цьому експертну оцінку процесам реформування надаватимуть члени постійних комісій Громадської ради, серед яких експертна група з питань реформування ЖКГ, комісія з питань соціальної реклами і PR, комісія з роботи з донорськими організаціями і комісія з роботи з органами місцевого самоврядування.
За словами міністра ЖКГ Олександра ПОПОВА, за допомогою Громадської ради населення матиме нагоду брати участь у сфері реформування і розвитку ЖКГ, зокрема, у створенні об`єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), приватних підприємств з утримання житлового фонду, служб і дирекцій єдиного замовника.
Згідно з повідомленням, головою ОС став виконавчий директор творчого центру «Каунтерпарт» Володимир КУПРІЙ, заступниками – старший радник Програми партнерства громад Фонду «Україна-США» Вадим ПРОШКО, директор Агентства соціальної безпеки Світлана КУШНІРОВА, виконавчий директор Українського фонду грантодавачів Ігор ПОПОВ, Славутицький міський голова Володимир УДОВИЧЕНКО.
Заступники займатимуться роботами новостворених комісій Громадської ради. Члени ради вирішили проводити засідання кожного місяця.
Під час засідання ОС 24 липня учасники обговорять стратегію участі громадськості в процесі реформування ЖКГ і затвердять план роботи ради на 2007 рік.
УНІАН
Идентификатор: 1872
Aquatherm Kyiv 2024