Президент вимагає від уряду до кінця липня забезпечити виконання указу щодо врегулювання тарифів на комунальні послуги

Президент вимагає від уряду до кінця липня забезпечити виконання указу щодо врегулювання тарифів на комунальні послуги

Президент України Віктор ЮЩЕНКО вимагає від уряду до кінця липня прийняти рішення, необхідні для виконання Указу «Про заходи щодо врегулювання цін/тарифів на житлово-комунальні послуги».
Йдеться, зокрема, про удосконалення нормативно-правових актів, які регулюють формування тарифів, повідомили УНІАН у прес-службі Президента.
До закінчення першого півріччя 2007 року відповідальні органи виконавчої влади спромоглися підготувати лише проекти зазначених документів – тоді як вони мати бути затверджені ще в першому кварталі, відзначає глава держави в листі до прем’єр-міністра Віктора ЯНУКОВИЧА.
«Така виконавська дисципліна негативно впливає на імідж влади у суспільстві, призводить до зневірення людей щодо відповідальності та спроможності держави швидко та ефективно захищати інтереси населення. Складається враження, що уряд не зацікавлений оперативно врегулювати проблеми необгрунтованого підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги», – наголошує Президент.
Враховуючи виключну соціальну значимість тарифних питань, В.ЮЩЕНКО також вимагає проведення службового розслідування стосовно посадовців, які допустили порушення термінів виконання Указу «Про заходи щодо врегулювання цін/тарифів на житлово-комунальні послуги».
УНІАН
Идентификатор: 1996
Aquatherm Kyiv 2024