Мер Києва доручив облаштувати та очистити водойми по проспекту Бажана на Позняках

Мер Києва доручив облаштувати та очистити водойми по проспекту Бажана на Позняках

Київський міський голова Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ доручив профільним службам КМДА негайно вжити заходів з благоустрою озер і штучних водойм у мікрорайоні «Позняки» Дарницького району столиці.
Як повідомили УНІАН у прес-службі КМДА, за ініціативою Л.ЧЕРНОВЕЦЬКОГО там проведено комплексну перевірку, в результаті якої складено адміністративні протоколи та вручено приписи з вимогою терміново привести в належний санітарно-технічний стан прилеглі території. На даний момент навали сміття по вул. Драгоманова, 6-а прибрано, а також тривають роботи з очищення ділянок інших об’єктів.
За словами заступника голови КМДА Володимира ГОЛОВАЧА, для вирішення проблеми створено спеціальну робочу групу. Вздовж проспекту Миколи Бажана розташовано каскад водойм штучного походження, які були сформовані при добуванні піску для намиву територій мікрорайонів. Вони перебувають у захаращеному стані, тим більше, що туди з різних районів міста несанкціоновано вивозиться сміття, причому переважно у нічний час.
Як повідомила Головний державний санітарний лікар Києва Ірина КОЗЛОВА, через незадовільний санітарний стан, засміченість побутовими відходами і відсутність договору на дератизацію нинішнього року до адміністративної відповідальності притягнуто керівництво будівельних майданчиків, розташованих поруч з водоймами.
УНІАН
Идентификатор: 2073
Теплоізоляція