З 24 липня до 14 серпня у зв`язку з ремонтними роботами буде припинено постачання гарячою водою масиву «Нивки» в Києві

З 24 липня до 14 серпня у зв`язку з ремонтними роботами буде припинено постачання гарячою водою масиву «Нивки» в Києві

АЕК «Київенерго» (м. Київ) повідомляє, що в період з 24 липня по 14 серпня 2007 року у зв`язку з виконанням ремонтних робіт на РК `Нивки” і проведенням випробувань теплових мереж частково буде припинено постачання гарячою водою в Шевченківському, Подільському, Святошинському районах Києва (тепломережі від РК “Нивки”, житловий масив `Нивки`).
Про це УНІАН повідомили в прес-службі АЕК «Київенерго».
У повідомленні наголошується, що у зв`язку з цим постачання гарячою водою буде припинено, починаючи з 18.00 23 липня. Випробувальні зони теплових мереж розміщені в межах: вул. Академіка Туполєва, Стеценка, Маршала Гречка, Котовського, Тираспольської, Саратовської, Салютної, Бауманської, Черкаської, Толбухіна, Калинової, пер. Баумана, вул. Уссурійської, Цюрупинської, Бабушкіна, Щербакова, проспекту Перемоги.
До початку випробувань місцеві системи теплоспоживання (опалювання, гаряче водопостачання, вентиляція тощо) мають бути повністю і надійно відключені від теплових мереж.
У разі виникнення пошкоджень теплових мереж подача гарячої води затримуватиметься на якийсь час, необхідний для їх ремонту, про що будуть додатково повідомлені житлово-експлуатаційні організації.
Довідка УНІАН. АЕК «Київенерго» (м. Київ) є найбільшим виробником теплової енергії і електроенергії в Україні, компанія повністю забезпечує потреби Києва в електричній і на 70% - в тепловій енергії.
50%+1 акція «Київенерго» належить НАК «Енергетична компанія України». 12,73% – передані до статутного фонду ЗАТ «Компанія «Київенергохолдінг», 11,9% - «Іока Холдінгз Лтд» (Нікосія, Кіпр).
УНІАН
Идентификатор: 2078
Теплоізоляція