Рівень підготовки ЖКГ України до опалювального сезону вищий за минулий рік - Попов

Рівень підготовки ЖКГ України до опалювального сезону вищий за минулий рік - Попов

Рівень підготовки житлово-комунального господарства України до опалювального сезону перевищує показники 2006 року.
Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив міністр ЖКГ України Олександр ПОПОВ сьогодні в ході наради в Кабінеті міністрів із питань підготовки об`єктів ЖКГ і паливно-енергетичного комплексу до роботи в осінньо-зимовий період 2007-2008 років.
Міністр зазначив, що комплексна підготовка житлового фонду до роботи в зимовий період становила на сьогодні 58% від запланованого.
Краще всього здійснюється підготовка житлових будинків із видачею паспортів готовності в Миколаївській, Одеській, Дніпропетровській та Рівненській областях. Низькі показники спостерігаються у Вінницькій, Запорізькій, Черкаській, Хмельницькій, Полтавській, Львівській, Чернівецькій, Чернігівській, Кіровоградській, Волинській областях і в Криму, а також у Києві й Севастополі.
При цьому об`єкти теплопостачання підготовлені до опалювального сезону на 58%, що на 4% вище показників минулого року.
Рівень підготовки котелень до роботи в зимових умовах становив 44% від запланованого. За словами О.ПОПОВА, цей показник нижчий рівня 2006 року через те, що не фінансуються державні програми з реконструкції теплових мереж і котелень. При цьому високі показники з підготовки котелень спостерігається в Одеській, Тернопільській, Івано-Франківській, Рівненській і Закарпатської областях. Найнижчі темпи – в Житомирській і Миколаївській областях.
О.ПОПОВ також підкреслив, що планується підготувати до опалювального сезону мереж у 4 рази більше, ніж минулого року.
УНІАН
Идентификатор: 2175
Теплоізоляція