Уряд не планує підвищення тарифів на послуги ЖКГ і пасажирські перевезення - Азаров

Уряд не планує підвищення тарифів на послуги ЖКГ і пасажирські перевезення - Азаров

Уряд не планує підвищення тарифів на послуги житлово-комунального господарства і пасажирські перевезення.
Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив перший віце-прем`єр-міністр, міністр фінансів України Микола АЗАРОВ сьогодні на засіданні уряду.
«Ми домовились в уряді про те, що жодного зростання цін і тарифів ні на транспортні перевезення, ні на пасажирські перевезення, ні у сфері ЖКГ уряд не планує. У нас все збалансовано, і жодного зростання цін не повинно бути», - сказав М.АЗАРОВ.
Перший віце-прем`єр доручив Міністерству транспорту і зв`язку контролювати ситуацію у сфері тарифів на транспорті. «Виступають окремі абсолютно безвідповідальні люди, яких ніхто не уповноважував на це, починають розповідати про те, що десь нібито треба підняти тарифи на пасажирські перевезення. Це негайно підхоплюється політиками певного кольору і тиражується в ЗМІ. Для чого це робиться? Ми чітко домовились, що ніякого зростання тарифів не буде», - наголосив М.АЗАРОВ.
Довідка УНІАН. Відповідно до наказу Міністерства транспорту і зв`язку України, з 1 березня, 1 травня і 1 червня тарифи на перевезення пасажирів залізничним транспортом було підвищено на 5%. Чергове підвищення, також на 5%, очікується в листопаді. Загалом у 2007 році планувалося збільшити тарифи на 25%.
18 вересня начальник Головного пасажирського управління `Укрзалізниці” Леонід ЛОБОЙКО сказав, що при стабільності цін на всі витратні матеріали досить було б збільшити тарифи на пасажирські залізничні перевезення в 2-2,5 раза, аби зробити їх рентабельними.
Сьогодні, 19 вересня, міністр транспорту і зв`язку України Микола РУДЬКОВСЬКИЙ заявив, що відмінив наказ про підвищення тарифів на пасажирському залізничному транспорті.
УНІАН
Идентификатор: 2437
Aquatherm Kyiv 2024