Опалювальний сезон у Полтавській області заплановано розпочати з 11 жовтня

Опалювальний сезон у Полтавській області заплановано розпочати з 11 жовтня

Опалювальний сезон у Полтавській області планують розпочати з 11 жовтня, оскільки з цієї дати середньодобова температура прогнозується менше 8 градусів за Цельсієм.
Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні під час наради повідомив начальник Головного управління житлово-комунального господарства Полтавської облдержадміністрації Анатолій БОДНИК.
За його словами, готовність об`єктів до опалювального сезону становить майже 100%.
А.БОНДНИК також зазначив, що рівень поточних розрахунків підприємств житлово-комунального господарства за використаний природний газ становить понад 99%. Щоб не допустити безоплатного споживання комунальних послуг, 443 споживачі, які мають борг на загальну суму понад 6 млн. грн., відключені від споживання, подано 10 тис. 396 позовів і претензій стосовно боржників на суму 14,3 млн. грн.
«В області створений матеріальний резерв на випадок виконання невідкладних ремонтний-відновних робіт згідно з розпорядженням голови облдержадміністрації. Це дало можливість стабілізувати роботу підприємств галузі та підвищити якість наданих послуг в осінньо-зимовий період», - сказав А.БОДНИК.
УНІАН
Идентификатор: 2509
Теплоізоляція