Представництво компанії KAN: підсумки року

У січні 2008 року Представництво компанії KAN в Україні, провідного польського виробника сучасних інсталяційних систем опалення і водопостачання, підбило підсумки своєї діяльності за 2007 рік. Оборот компанії, порівняно з 2006 роком, збільшився на 56%. План 2007 року був перевиконаний на 6%.
У зв`язку із будівельним бумом в Україні, попит на сучасні системи опалення і водопостачання постійно збільшується.
Як відзначив Геннадій Вікторович Куно, Директор Представництва КAN в Україні, "Минулий рік був для нас успішним і продемонстрував значний потенціал українського ринку. Компанія КAN не має наміру зупинятися на досягнутому, ми плануємо і далі надавати нашим клієнтам високоякісну продукцію, розширювати асортимент і вдосконалюватися".
Продукція KAN широко використовується для опалення, водо і холодопостачання, автоматичних систем пожежогасіння. Найбільшою популярністю, як і раніше, користується система KAN-therm, якість якої підтверджено чисельними дослідженнями, сертифікатами, нагородами і досвідом експлуатації.
Компанією розроблені три комп’ютерні програми для проектування, які використовують більшість проектних інститутів України.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
Идентификатор: 2781
Теплоізоляція