Господарський суд м. Києва задовольнив в повному обсязі позов Мінпаливенерго

Господарський суд м. Києва задовольнив в повному обсязі позов Мінпаливенерго

Господарський суд м. Києва задовольнив в повному обсязі позов Мінпаливенерго до НАК `Нафтогаз України` та ВАТ `Газпром` та позов Кабінету Міністрів України.

Рішенням суду визнано недійсними доповнення №1 ГУ-06 від 04 січня 2006 року до контракту від 21 червня 2002 року між Національною акціонерною компанією „Нафтогаз України` та Відкритим акціонерним товариством `Газпром` про обсяги та умови транзиту російського природного газу через територію України на період з 2003 по 2013 рр.

Також суд визнав недійсним доповнення №1 ГУ-07 від 20 квітня 2007 року до контракту від 21 червня 2002 року між Національною акціонерною компанією „Нафтогаз України` та Відкритим акціонерним товариством `Газпром` про обсяги та умови транзиту російського природного газу через територію України на період з 2003 по 2013 рр.

Рішення суду набирає законної сили по закінченню десяти днів з дня його прийняття та підписання.

Рішення може бути оскаржене в порядку та терміни, які визначені Господарським процесуальним кодексом України.

Засідання суду відбулось за участю представників засобів масової інформації.

На засіданні суду були присутні представники позивача – Мінпаливенерго та Уряду України, а також першого відповідача – НАК `Нафтогаз України`.

Представники другого відповідача по справі – ВАТ `Газпром` на засідання суду не з’явились, хоча були попереджені про час та місце слухання справи.
http://www.kmu.gov.ua/
Идентификатор: 3401
Теплоізоляція