Президент очікує від влади Києва продуманої тарифної політики у сфері ЖКГ

Президент очікує від влади Києва продуманої тарифної політики у сфері ЖКГ

`Я не можу підтримати політику міста, коли йде безпардонне підвищення тарифів на послуги, на тепло, на водовідведення, квартплату`, – заявив Віктор Ющенко під час прес-конференції в Івано-Франківську.

Він нагадав, що вже не першим своїм указом зобов`язує мера Києва привести тарифи у відповідність до обґрунтованих норм.

`Я очікую від київської мерії більш продуманої лінії. Якщо цієї лінії не буде, очевидно, треба звернутися до Генеральної прокуратури, інших служб, щоб вони зробили відповідні перевірки та висновки щодо дотримання законності по даних питаннях`, – сказав Віктор Ющенко.

Президент нагадав, що існують рекомендації про рівень тарифів з урахуванням собівартості та дохідності, і ще раз закликав керуватися цими рекомендаціями. `Вони дають відповідь, як забезпечити на доступних умовах постачання послуг і роботу ЖЕКів. Я би дуже хотів, щоб мене почули у місцевій владі. Якщо цього не буде, я буду вживати більш жорсткі кроки`, – сказав Президент.

Глава держави висловив сподівання, що місцева влада Києва серйозно зреагує на ті претензії, які сьогодні є у громади міста, і ближчим часом це питання буде вирішено.
http://www.president.gov.ua/
Идентификатор: 3476
Теплоізоляція