НАК `Нафтогаз України` підготувала баланс споживання газу в Україні

НАК `Нафтогаз України` підготувала баланс споживання газу в Україні

На підставі затвердженого Кабінетом Міністрів України фінансового плану Національна акціонерна компанія (НАК) `Нафтогаз України` підготувала та за поданням Міністерства палива та енергетики України надала на розгляд Кабінету Міністрів України баланс споживання природного газу в Україні на 2009 рік.

Згідно з розрахунками спеціалістів Компанії, загальне споживання газу протягом року становитиме 55,9 млрд. куб. метрів. З них надходження імпортованого газу мають становити 33 млрд. куб. метрів; газ власного видобутку – 20,6 млрд. куб. метрів. Решта потреб споживачів України буде забезпечена за рахунок газу, що знаходиться у підземних газових сховищах.

Для потреб населення передбачено постачання 17,8 млрд. куб. метрів газу, підприємствам ТКЕ – 10,5 млрд. куб. метрів, бюджетним організаціям – 1,05 млрд. куб. метрів, підприємствам промисловості – 19,3 млрд. куб. метрів газу.

НАК `Нафтогаз України` практично завершила договірну компанію щодо постачання газу підприємствам промисловості. Весь обсяг газу, який постачається НАК `Нафтогаз України` та дочірньою компанією `Газ України` здійснюється за прямими договорами безпосередньо із споживачами та регіональними підприємствами з транспортування та постачання газу (обл- та міськгазами).
http://www.kmu.gov.ua/
Идентификатор: 3536
Aquatherm Kyiv 2024