В.Сергєєв: `Житлово-комунальні інспекції – це той важіль, який здатен покращити ЖКГ послуги`

В.Сергєєв: `Житлово-комунальні інспекції – це той важіль, який здатен покращити ЖКГ послуги`

Начальник державної житлово-комунальної інспекції України Сергій Зімін за участю заступника голови Дніпропетровської облдержадміністрації Віктора Сергєєва під час наради з питань забезпечення населення області житлово-комунальними послугами представив призначеного начальника щойно утвореної державної житлово-комунальної інспекції в Дніпропетровській області В’ячеслава Панькова.
Сергій Зімін звернув увагу на проблеми житлово-комунального господарства, зокрема, втрати питної води, та під час теплопостачання, на завдання, які повинна вирішувати створена в Україні та її підрозділ в Дніпропетровській області житлово-комунальна інспекція. Це, в першу чергу, контроль за якістю надання
житлово-комунальних послуг, перевірка економічної обґрунтованості тарифів на послуги підприємств ЖКГ, супровід виконання інвестиційних програм.
В свою чергу Віктор Сергєєв зауважив, що державна житлово-комунальна інспекція сприятиме покращенню ситуації в житлово-комунальному господарстві.
`Це той суттєвий важіль, який може і буде використовуватися в Дніпропетровській області. – зауважив В.Сергєєв. - Завдяки цьому наглядовому органу буде посилений контроль і відносно виконавців-виробників житлово-комунальних послуг, а саме підприємств водо-, теплопостачання, водовідведення, і, крім того, відносно власників житлових будинків, квартир, приміщень та інших суб’єктів у сфері житлово-комунального господарства`.
Під час наради новий начальник інспекції наголосивв, що одне з важливих завдань – покращення ситуації та вирішення житлово-комунальних проблем міст. Тому крім Дніпропетровська, підрозділи інспекції будуть створені в Кривому Розі, Павлограді і, можливо, в Нікополі.
http://www.adm.dp.ua/
Идентификатор: 3652
Aquatherm Kyiv 2024