Харків надав гарантії КП `Харківкомуночиствод` для виконання інвестиційного проекту

Харків надав гарантії КП `Харківкомуночиствод` для виконання інвестиційного проекту

КП `Харківкомуночиствод` планує запровадити інвестиційний проект `Модернізація каналізаційних насосних станцій м. Харкова та Головної каналізаційної насосної станції з впровадженням енергозберігаючого насосного обладнання`.

З метою підвищення ефективності роботи систем водовідведення, забезпечення екологічної безпеки та зниження виробничих витрат за рахунок впровадження енергозберігаючого устаткування КП КГ `Харківкомуночиствод` розроблено інвестиційний проект `Модернізація каналізаційних насосних станцій м. Харкова та Головної каналізаційної насосної станції з впровадженням енергозберігаючого насосного обладнання`.

Вказаний проект передбачає повну модернізацію 24 каналізаційних насосних станцій із заміною морально застарілого обладнання, що має знос 87,6%, на менш енергоємні насосні агрегати у комплекті зі шафами управління та запірною арматурою. Також вказаний проект передбачає заміну 5 існуючих насосних агрегатів Головної каналізаційної насосної станції на погружні з меншою продуктивністю та енергоємністю на 1 м.куб. стоків.

Необхідний обсяг інвестицій складає близько 5,5 млн. долл. США. Термін окупності 4,9 років. Джерело фінансування - кредитні кошти Міжнародного банку реконструкції та розвитку під гарантії Харківської міської ради.
http://city.kharkov.ua/
Идентификатор: 3701
Aquatherm Kyiv 2024