Президент очікує, що під час візиту в Україну Федерального президента Австрії буде досягнуто порозуміння щодо взаємодії у темі енергобезпеки регіону - І.Ванникова

Президент очікує, що під час візиту в Україну Федерального президента Австрії буде досягнуто порозуміння щодо взаємодії у темі енергобезпеки регіону - І.Ванникова

Президент України Віктор Ющенко очікує, що під час офіційного візиту в нашу державу Федерального президента Австрії Хайнца Фішера буде досягнуто порозуміння щодо взаємодії у напрямку гарантування енергобезпеки в регіоні, а також стосовно формату участі Австрії у процесі модернізації української газотранспортної системи. Про це заявила Прес-секретар Глави держави Ірина Ванникова.

Вона нагадала, що наразі українська сторона разом з ЄС опрацьовує механізми імплементації Спільної заяви від 23 березня 2009 року за підсумками міжнародної інвестиційної конференції Україна - ЄС з питань модернізації української ГТС.

`Президент наголошує: в Україні усвідомлюють, що реалізація закріплених у Спільній заяві березневих домовленостей розглядається Євросоюзом як ключова передумова подальшого розвитку політичного діалогу з Україною, особливо на вищому рівні. Відтак Глава держави переконаний, що Україна і ЄС повинні докладати спільних зусиль для забезпечення повного виконання положень Спільної заяви`, - наголосила І.Ванникова.

`Україна має намір вжити рішучих кроків з метою активізації розвитку торговельно-економічних відносин з Австрією. Пріоритетним напрямком співпраці має стати поглиблення двостороннього співробітництва у сфері енергетичної безпеки`, - відзначила Прес-секретар Глави держави.
http://www.president.gov.ua/
Идентификатор: 3716
Теплоізоляція