Розроблено план реформування газового сектору, який дасть змогу скоротити дефіцит `Нафтогаз України` в цьому році на 30 млрд. грн. - О.Шлапак

Розроблено план реформування газового сектору, який дасть змогу скоротити дефіцит `Нафтогаз України` в цьому році на 30 млрд. грн. - О.Шлапак

Як повідомив на брифінгу Перший заступник Глави Секретаріату Президента України - Представник Президента України у Кабінеті Міністрів України Олександр Шлапак, створена за дорученням Глави держави робоча група, яка здійснила перевірку реальної ситуації в НАК `Нафтогаз Україна`.

`Робоча група одноголосно підтримала план реформування газового сектору, який би дав змогу скоротити дефіцит `Нафтогаз України` ще в цьому році на суму близько 30 мільярдів гривень`, - сказав О.Шлапак.

Представник Президента нагадав, що у лютому ц. р., коли затверджувався фінансовий план НАК `Нафтогаз України`, Президент України закликав уряд звернути увагу на те, що затвердження фінансового плану із дефіцитом у сумі 30 млрд. грн. є неприпустимим. Адже спосіб, у який мав бути профінансований цей дефіцит, не було представлено.

За словами О.Шлапака, робоча група надала цього тижня Президентові України, а також урядові звіт про підсумки своєї роботи та план реформування газового сектору. `Якщо буде налаштований рішуче, у першу чергу уряд, парламентська більшість, ще до кінця року ми зможемо запобігти цьому великому дефіцитові `Нафтогаз України`, - наголосив О.Шлапак. За його словами, запропоновано законодавчі, регулятивні рекомендації та інші.

http://www.president.gov.ua/
Идентификатор: 3746
Теплоізоляція