Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Віктор Бондар вважає модернізацію Новомосковського трубного заводу `вищим пілотажем`

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Віктор Бондар вважає модернізацію Новомосковського трубного заводу `вищим пілотажем`

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Віктор Бондар вважає модернізацію відкритого акціонерного товариства `Інтерпайп Новомосковський трубний завод `вищім пілотажем`. Таку оцінку керівник області дав після робочого візиту на підприємство у четвер, 27 серпня.
Віктор Бондар відзначив, що керівництво заводу вклало в його реконструкцію більше 50 млн. грн. Цей крок, як зауважив голова облдержадміністрації, може слугувати одним з прикладів для інших крупних промислових підприємств регіону і висловив сподівання, що модернізація на заводі буде продовжуватись інтенсивними темпами.
Окремо, голова облдержадміністрації відзначив, що Новомосковський трубний завод вирішив надавати суттєву підтримку місту. Зокрема, це стосується соціальних питань.
В той же час в ході візиту на підприємство Віктор Бондар обговорив з керівництвом підприємства питання підвищення середньої заробітної плати працівникам з 2600 грн. до 3000 грн. та вище й існуючі для цього передумови.
`Це основне питання про яке ми сьогодні домовилися з керівництвом підприємства яким вони тепер мають зайнятися впритул та розпочати обговорення цього завдання із власниками підприємства`, - підкреслив В.Бондар. - Я сподіваюсь, що позитивні тенденції на деяких промислових підприємствах регіону, які позначились зараз, укріпляться. І Новомосковський завод так само продовжить розвивати соціально відповідальну політику в сфері виплат заробітних плат`, - додав Віктор Бондар.
У ході візиту на підприємство голова облдержадміністрації ознайомився з технологією виробництва зварних труб, роботою агрегатів Трубоелектрозварювального цеху № 2 та дільниці полімерного покриття труб.

http://www.adm.dp.ua/
Идентификатор: 3827
Теплоізоляція