Юрій Продан: Цьогоріч держава добудує 449 газопроводів

Юрій Продан: Цьогоріч держава добудує 449 газопроводів

Уряд систематизував роботу щодо газифікації населених пунктів в Україні та розпочав добудову незавершених газопроводів з високим ступенем готовності. Про це заявили на спільній прес-конференції Міністр палива та енергетики Юрій Продан та Міністр з питань житлово-комунального господарства Олексій Кучеренко.

`На виконання доручення Прем`єр-міністра України, Мінпаливенерго і НАК `Нафтогаз` сьогодні розгорнули широку роботу з добудови газопроводів з високим ступенем готовності, які технологічно можна завершити до кінця цього року, щоб люди, які роками мали цю проблему, на початок наступного року були з теплом`, - наголосив Юрій Продан. За його словами, у 2009 році планується добудувати 449 газопроводів відповідно до затвердженого НАК `Нафтогазом` переліку, з яких 70 газопроводів будуть введені в експлуатацію вже у вересні цього року, 99 - у жовтні, 92 - у листопаді, 188 - у грудні, що дасть змогу забезпечити теплом близько 1 млн. жителів України.

Зі свого боку Міністр з питань ЖКГ Олексій Кучеренко відзначив, що тема газифікації, в першу чергу, є дуже актуальною для сільської місцевості. Окрім того, за його словами, добудова незавершених газових об`єктів зі ступенем готовності до 70-80% важлива як для населення, так і для держави.

http://www.kmu.gov.ua/
Идентификатор: 3887
Теплоізоляція