НАЕР: Без розробки та затвердження регіональних програм з енергоефективності жодна область не зможе одержати фінансову допомогу з Державного бюджету

Без розробки та затвердження регіональних програм з енергоефективності жодна область не зможе одержати фінансову допомогу з Державного бюджету. Про це заявив Голова НАЕР Микола Пашкевич під час всеукраїнської наради з питань реалізації Державної цільової економічної програми енергоефективності на 2010-2015 роки.

Голова НАЕР наголосив, що, згідно нещодавно прийнятих змін до цієї програми, Державним бюджетом України передбачено виділення 210,5 мільйона гривень на реалізацію енергоефективних проектів у регіонах. Зокрема, кошти мають бути спрямовані на санацію будівель бюджетних установ, впровадження електричного теплоакумуляційного обігріву та ряду інших технологій і проектів.

Під час обговорення було досягнуто домовленості, що до кінця серпня цього року регіони подадуть графіки доопрацювання та затвердження регіональних програм з енергоефективності.

http://www.kmu.gov.ua/
Идентификатор: 4419
Теплоізоляція