Встановлений тепловий насос Mitsubishi Electric ZUBADAN
ПП КАРОФФ
Наружный блок теплового насоса воздух-воздух торговой марки Mitsubishi Electric.

Встановлений тепловий насос Mitsubishi Electric ZUBADAN

15 серпня 2015 наше підприємство встановило замовнику автономну систему опалення на базі теплового насоса повітря-повітря торгової марки Mitsubishi Electric.
Опалення за допомогою теплових насосів
Системи опалення, засновані на застосуванні теплового насоса, відрізняються екологічною чистотою, так як працюють без спалювання палива і не виробляють шкідливих викидів в атмосферу. Крім того, вони характеризуються економічністю: при підводі до теплового насосу, наприклад, 1 кВт електроенергії, залежно від режиму роботи та умов експлуатації він дає до 3 - 5 кВт теплової енергії. Серед переваг теплового насосу вказують зниження капітальних витрат за рахунок відсутності газових комунікацій, збільшення безпеки житла завдяки відсутності вибухонебезпечного газу, можливість одночасного отримання від однієї установки опалення, гарячого водопостачання та кондиціонування.
Більшість теплових насосів можуть працювати в режимі як опалення, так і охолодження повітря.
Системи опалення бувають моновалентні і бівалентні. Різниця між двома видами полягає в тому, що моновалентні системи мають одне джерело тепла, який повністю покриває річну потребу в опаленні. Бівалентні системи мають у своєму складі два джерела тепла для розширення діапазону робочих температур.
Наприклад, тепловий насос працює до температури зовнішнього повітря -25 °С, а при подальшому зниженні температури на додаток до нього підключається газовий або рідкопаливний котел для компенсації зниження продуктивності теплового насоса.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 97 686 XX XX +380 97 686 5052
+380 97 686 XX XX +380 93 642 4742
Ідентифікатор: 7361
Теплоізоляція