Виробнича система «ВЕЗА-Украина»
ВЕЗА-Україна
Впровадження ефективної виробничої системи на виробничому підприємстві "ВЕЗА-Украина"

Виробнича система «ВЕЗА-Украина»

Виробниче підприємство «ВЕЗА-Украина» - провідний національний виробник і постачальник обладнання для вентиляції, кондиціонування та опалення.
«ВЕЗА-Украина» - передове підприємство, на якому безперервно розробляються і впроваджуються нові технології виробництва, системи управління.

В даний час на підприємстві впроваджується Виробнича система «ВЕЗА-Украина» - основа бережливого виробництва, унікальний тип організації виробництва, орієнтований на боротьбу з втратами всіх видів і у всіх сферах діяльності організації. Це абсолютно інша культура організації, принципово інший стиль менеджменту і новий спосіб мислення. На сьогоднішній день на підприємстві сформована «Команда-Прогрес», яка стане «реформатором» виробництва, основним завданням якої є застосування інструментів ПС, спрямованих на виявлення проблем на виробництві, їх аналіз та усунення для підвищення якості продукції та збільшення ефективності підприємства.

Фундаментальні принципи Виробничої системи «ВЕЗА-Украина»:
- Визначення цінності конкретного продукту;
- Забезпечення безперервного перебігу потоку цінності продукту;
- Безперервне вдосконалення виробничих процесів - мінімізація витрат, пошук ефективних методів роботи;
- Аналіз вимог Замовника, індивідуальний підхід до кожного проекту;
- Досягнення чудової якості продукту;
- Співробітники - ключовий елемент Виробничої системи. Навчання та розвиток персоналу - один з напрямків роботи нової системи.

Виробнича система «ВЕЗА-Украина» дозволить підвищити конкурентоспроможність і ефективність устаткування, що випускається для вентиляції, виробляти вентиляційне обладнання в мінімальні терміни і мінімальними витратами з необхідним Замовником якістю.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 7479
Теплоізоляція