Проблема неінформативності щитів управління вирішена
ВО ОВЕН

Проблема неінформативності щитів управління вирішена

Компанія ОВЕН представляє Modbus-індикатор ОВЕН СМИ2 - малогабаритний світлодіодний індикатор, призначений для відображення інформації, що надходить через інтерфейс RS-485 по протоколам Modbus RTU/ASCII або ОВЕН.
СМИ2 може використовуватися в якості основного або допоміжного засобу відображення інформації в складі автоматизованих систем управління технологічними процесами.

Характеристики і можливості ОВЕН СМИ2

Прилад призначений для роботи в мережах, обмін інформацією в яких здійснюється за допомогою інтерфейсу RS-485 з підтримкою протоколів ОВЕН і Modbus RTU/ASCII.
Протокол Modbus RTU/ASCII - це відкритий протокол інформаційного обміну, що є найбільш поширеним в системах промислової автоматизації.
Протокол обміну даними ОВЕН спеціально розроблений для полегшення роботи з великою кількістю параметрів, застосовується для настройки та опитування приладів фірми ОВЕН.

Особливості ОВЕН СМИ2:
- Установка в стандартні для світлосигнальної арматури отвори діаметром 22,5 мм;
- Робота пристрою в режимах Master і Slave;
- Швидкість обміну інформацією по протоколу RS-485 - до 115200 бод;
- Висновок змінних в форматах int, word (цілочисельні значення), float, real (з плаваючою комою), string (короткі текстові рядки);
- Наявність вбудованої логіки розпізнання аварійних значень параметрів;
- Підтримка широкомовного режиму для дублювання показань на кілька індикаторів.
Живлення приладу здійснюється від джерел з номінальною напругою 24 В (діапазон напруг 10,5 ... 30 В) постійного струму. Споживана потужність СМИ2 не перевищує 1,5 Вт.

Конструкція і дизайн ОВЕН СМИ2

Прилад випускається в компактному ергономічному корпусі Щ9, за рахунок чого забезпечується зручність його установки в стандартні для світлосигнальної арматури отвори діаметром 22,5 мм. Лицьова панель СМИ2 виконана з прозорого матового пластика, що є світлофільтром для яскравого світлодіодного індикатора червоного світіння. Дисплей містить чотири символи висотою 14 мм, що дозволяє розрізняти значення з великої відстані.
Ступінь захисту корпусу з лицьового боку IP65, з боку роз'ємів IP20. Міцність електричної ізоляції інтерфейсу від ланцюгів харчування становить не менше 500 В.

Застосування ОВЕН СМИ2

ОВЕН СМИ2 позиціонується як щитовий індикатор, призначений для установки в шафи управління, диспетчерські щити і кнопкові пости. Крім того, СМИ2 може використовуватися як допоміжний індикатор для панелей оператора і пристроїв, що не мають власної індикації. За допомогою СМИ2 можна підвищити інформативність щитів управління, де розміщені пристрої та апаратура з малорозмірними вбудованими індикаторами.

Детальніше про СМИ2 і інших панелі оператора дивіться на сайті компанії.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 7993
Aquatherm Kyiv 2024