Отриманий сертифікат на систему управління якістю на підприємстві ССК ТМ
ТОВ "ССК ТМ"
Компанія ССК ТМ отримала сертифікат на систему управління якістю. Даний сертифікат підтверджує, що система управління якістю процесами при проектуванні і виробництві систем вентиляції та кондиціонування, а також систем автоматики, відповідає прийнятим міжнародним стандартам.

Отриманий сертифікат на систему управління якістю на підприємстві ССК ТМ

Компанія «ССК ТМ» в своїй діяльності завжди керується принципами ефективного управління якістю.
Компанія «ССК ТМ» не тільки впроваджує нові розробки і інноваційні рішення в області систем кондиціонування і вентиляції, а й проводить роботу по впровадженню міжнародних стандартів якості на підприємстві.
На початку лютого «ССК ТМ» отримала сертифікат на систему управління якістю ISO 9001:2015. Даний сертифікат підтверджує, що система управління якістю при проектуванні і виробництві систем вентиляції та кондиціонування, а також систем автоматики, відповідає прийнятим міжнародним стандартам.
Основоположними принципами політики в області якості підприємства «ССК ТМ» є:
- Ризик-орієнтоване мислення при розробці процесів системи управління якістю та виробництві продукції.
- Націленість на споживача. Діяльність підприємства спрямована на найбільш повне задоволення вимог замовника щодо якості виробленої продукції.
- Модернізація підприємства. Удосконалення технічної бази підприємства і технологічних процесів виробництва, спрямованих на підвищення ефективності виробництва, що впливає на якість продукції, що випускається.
- Співпраця з провідними виробниками та постачальниками комплектуючих. Побудова взаємовигідних партнерських відносин з постачальниками забезпечує стабільно високу якість виробленої продукції.
Компанія «ССК ТМ» не зупиняється на досягнутому і дотримується політики безперервного розвитку підприємства, яка забезпечує високу якість виробленого вентиляційного обладнання.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 57 752 XX XX +380 57 752 1777
+380 57 752 XX XX +380 50 070 0773
Ідентифікатор: 8058
Aquatherm Kyiv 2024