1-й Міжнародний фестиваль монтажників і проектантів

1-й Міжнародний фестиваль монтажників і проектантів

Install Fest Ukraine - це 1-й фестиваль в Україні для монтажників та проектантів систем опалення, водопостачання та кондиціонування. Він орієнтований тільки на категорії відвідувачів «монтажники і проектанти» і категорію учасників «заводи виробники / бренди».
Період проведення 2-3 червня 2017.
Фестиваль створений з метою створити інформаційний майданчик для великих і відомих виробників обладнання HVAC-ринку з метою максимально ефективно донести для українських монтажників і проектантів всю технічну інформацію про обладнання та інноваціях.
Монтажникам і проектантам даний фестиваль допоможе отримати прямий діалог з виробником, дати доступ до інформаційних матеріалів затребуваних товарів, а також кілька днів у році взяти участь у розважальних програмах, розрахованих тільки на їх аудиторію.
Неофіційна назва нашого фестивалю - «День Монтажника!»
1-й Чемпіонат України серед інсталяторів
Чемпіонат України серед інсталяторів по монтажу систем опалення та водопостачання буде проводитися 2 дня в рамках «Install Fest Ukraine» і дасть можливість визначити кращого фахівця «Кращий інсталятор 2017 року в Україні», а також в інших номінаціях. Беруть участь групи товарів: «Котли», «Радіатори», «Насоси», «Запірна арматура», «Трубні системи».

Для всіх відвідувачів I-го Міжнародного фестивалю монтажників і проектантів організатор «Expo Group International» підготував унікальний сюрприз - розіграш комерційного автомобіля FIAT Doblo. Правила, за якими буде розіграний комерційний автомобіль FIAT Doblo, розробляються і затверджуються за підтримки «Асоціації інсталяторів водопостачання, опалення та кондиціонування - АІВОК». Ознайомитися з переліком правил можна буде на сайті фестивалю.

Ми організовуємо доставку на фестиваль своїми автобусами туди і назад.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 96 532 XX XX +380 96 532 9101
+380 96 532 XX XX +380 50 784 0602
+380 96 532 XX XX +380 562 333 170
Ідентифікатор: 8157
Теплоізоляція