Отримуємо тепло від стін та стель або ефективна система опалення Uponor

Отримуємо тепло від стін та стель або ефективна система опалення Uponor

Так як Кліма ТЕК у постійному вдосконаленні своїх знань, а черговий семінар не змусив себе довго чекати ми відвідали презентацію нових рішень в системах опалення від Uponor.
Хоча ідея поєднання опалювального приладу з поверхнею стін і стель не нова, проте Uponor не перестає нас дивувати в своїх розробках. Їх новинка в системі опалення теплими стінами і стелями за допомогою гіпсових панелей дає Вам можливість опалювати і охолоджувати своє приміщення без гучних вентиляторів, а використання гіпсової панелі значно спрощує монтаж такої системи, вона підходить до використання як для будинків нової споруди, так і для реконструкції вже існуючих
Спеціально розроблена для монтажу в цивільних спорудах - офісах, лікарнях, спортзалах, адміністративних приміщеннях, система охолодження стелею Uponor Comfort має краще звукопоглинання в порівнянні з використанням звукоізоляційній штукатурки.
І, напевно, найважливіша для Замовника перевага - це можливість відмовитися від, вічно займаючих корисний простір будинку, радіаторів, які в порівнянні з системою опалення Uponor, є також і не дуже ефективними.
Якщо Вас, як і Клима ТЕК, зацікавили переваги такої системи опалення - залиште нам свої контакти, і ми з радістю поділимося з Вами докладною інформацією даної системи.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 8162
Теплоізоляція