Надійшли у продаж газові двоконтурні котли Е. С. А. Gelios HM 24

Надійшли у продаж газові двоконтурні котли Е. С. А. Gelios HM 24

Турбований, двоконтурний газовий котел з двома теплообмінниками E. C. A. Gelios HM - це

Комфорт
Підтримує стабільну температуру гарячої води. Не передбачені перепади температури. Рівень шуму 45 Дб. Цьому сприяє подвійна обшивка, ізоляція в камері згоряння і її герметичність. Функціонує на природному та скрапленому газі. Працює незалежно від централізованої мережі подачі газу. У котла немає стаціонарного димоходу, але є примусове виведення продуктів згоряння. Обладнання двоконтурне: гаряча вода й опалення. Два теплообмінники, які відведені для опалення та підігріву води.

ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ:

Коефіцієнт корисної дії дуже високий. Економія витрат на електрику становить до 30% завдяки використанню швидкісного циркуляційного насоса. Витрати на споживання газу – до 20%. Укомплектованість термостатом і датчиком зовнішньої температури підтримує точну температуру, яку поставив споживач.

Надійність І якість:

Використовуються при виготовленні котлів тільки надійні і якісні комплектуючі. Мідний теплообмінник з товстими стінками поглинає теплові удари. За довгий час продажу в Україні ні один котел не дав збій в роботі. Теплообмінник виготовлений з нержавіючої сталі. При подачі гарячої води не виникає накип. Потужність - 8,2-23,3 кВт. Устаткування відрізняється мінімальним зношуванням. Мінімальний показник серед інших моделей газових котлів – 8,2 кВт.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 96 274 XX XX +380 96 274 9178
+380 96 274 XX XX +380 66 945 7671
Ідентифікатор: 8207
Теплоізоляція