Установки VBW Engineering на об'єктах в Монголії

Установки VBW Engineering на об'єктах в Монголії

Монголія є однією з численних країн, у яких наші установки для кондиціонування завоювали визнання користувачів. Клієнти в цій країні звертають увагу не тільки на економічність експлуатації установок, але також на їх адаптацію до специфічних кліматичних умов.

В Улан-Батор нашим установкам довірили виключно цікаве завдання щодо забезпечення оптимального мікроклімату в сучасній будівлі CENTRUM SOYOL SPA. Басейни, сауни, ресторани та адміністративні приміщення - кожне з них має свою, відмінну специфіку, а наші установки типу OKEANOS і BS, завдяки використаним технологіям, будуть забезпечувати в них оптимальні умови для кожного користувача.

Черговим об'єктом, про який слід згадати в зв'язку з його високими функціональними вимогами і можливостями, а також у зв'язку зі спеціалізованими системами управління будівлею, є готель Sheraton в Улан-Батор. Також тут наші установки дбають про забезпечення комфорту користувачів, як у ресторанах, номерах, так і в різних зонах відпочинку та розваг.

Ми провели підготовку наших технічних консультантів, що діють на території Монголії. Завдяки цьому ми можемо обмінюватися досвідом і реагувати на потреби ринку і тенденції, якими керуються користувачі установок для кондиціонування і вентиляції. Найближчим часом ми представимо Вашій увазі наші чергові об'єкти в Монголії та інших країнах.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 8251
Aquatherm Kyiv 2024