Модернізація університетської клінічної лікарні в Латвії пройшла з установками VBW Engineering

Модернізація університетської клінічної лікарні в Латвії пройшла з установками VBW Engineering

Ризька Східна клінічна університетська лікарня - це найбільший багатопрофільний медичний заклад у Латвії. Лікарня забезпечує всебічну діагностику і терапію пацієнтів, проводить наукові дослідження, здійснює нагляд за введенням інновацій, пропонує різні форми підготовки для молодих фахівців, є важливим інформаційним центром в області просування здорового способу життя.

В амбулаторії пропонують недоступні в інших стаціонарних медичних установах профілі: мікрохірургія, пластична і реконструктивна хірургія, токсикологічний профіль і сепсис, лікування пролежнів, політравми, лікування опіків і обморожень, дитяча сурдологія, трансплантація стовбурових клітин.

Об'єкт складається з шести відділень, які працевлаштовують 4709 працівників, у тому числі 986 лікарів і понад 1600 фахівців в області лікування і догляду за пацієнтами. Лікарня є підготовчою базою для студентів медичних вузів Риги і всієї Латвії, а також для нижчестоящого медперсоналу. У рік лікарня надає послуги охорони здоров'я більш 100 000 стаціонарним пацієнтам і 300 000 амбулаторним пацієнтам. Всього у всій лікарні понад 2000 ліжко-місць. Щороку виконується понад 25 000 операцій.

Цей медичний центр, безсумнівно, відіграє значну роль у системі охорони здоров'я Латвії. Якість повітря в лікарні "ASlimnica" в Ризі забезпечують установки VBW Engineering. Під час проведення запланованих широкомасштабних робіт із модернізації об'єкта, була також встановлена ​​нова система обробки повітря відповідно з підвищеними вимогами, до базується на центральних кондиціонерах виробництва нашої фірми.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 8265
Теплоізоляція