Осушувачі повітря для басейну - суперновинки від Cooper & Hunter

Осушувачі повітря для басейну - суперновинки від Cooper & Hunter

Відомий у всьому світі бренд Cooper & Hunter випустив на ринок нові вдосконалені осушувачі повітря для басейну. Це супернадійні моделі з характерним для C & H фірмовим дизайном і розширеними можливостями управління.
Вони відрізняються чудовою продуктивністю і легко справляються з завданнями підтримки потрібного рівня вологості в приміщеннях не тільки басейнів, але і в приміщеннях СПА-центрів, складів, підвалів, спортзалів, приміщень для переодягання, у виробничих цехах або аквапарках.

У цю серію відносяться осушувачі повітря з широким діапазоном продуктивності: від 450 до 1550 м³ на годину. Тут можна підібрати модель для приватного басейну або для аквапарку, вони можуть працювати по одному або каскадом, на одне приміщення або через систему повітропроводів на кілька приміщень. В ряд входять моделі: CH-D025WD NEW, CH-D042WD NEW, CH-D060WD NEW, CH-D085WD NEW, CH-D105WD NEW і CH-D155WD NEW.

Потужний роторний компресор, антикорозійне покриття корпусу, низький рівень шуму, модернізоване управління, фільтрація повітря, безпечний холодоагент R410A, універсальний монтаж і зручне відведення конденсату роблять ці моделі особливо вигідними й незамінними. Продумано надійне кріплення на стіну або установка на підлогу, є мобільне виконання на коліщатках або виконання для прихованої установки. Такі осушувачі можуть працювати самостійно або в промисловій системі осушення. Особливо варто відзначити зручність настройки параметрів за допомогою кольорового РК-дисплея й управління осушувачем за допомогою пульта дистанційного керування.
Функція «Авторазморозка» захистить пристрою при роботі в умовах низьких температур, «Авторестарт» допоможе перезапустити перш встановлені настройки, зручність доступу для обслуговування та універсальна установка - всі ці раціональні й корисні якості забезпечують легкість і комфортність експлуатації.

Нова серія Cooper & Hunter CH-D_WD NEW - гаряча пропозиція на українському ринку від спеціалізованого інтернет-магазину Osushiteli.ua!
 Тут найширший вибір і тільки якісні й надійні осушувачі повітря від всесвітньо визнаних брендів. Компанія ОСУШУВАЧІ - експерти в області осушення. Ми виконуємо весь комплекс послуг: консультування, проектування, доставку, монтаж і сервісне обслуговування.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 8271
Aquatherm Kyiv 2024