Нові димохідні труби в УніДім
unidim
Утеплена димохідна труба.

Нові димохідні труби в УніДім

Компанія UniDim розширила асортимент димохідних систем. Новинка - утеплені труби й комплектуючі з нержавійки AISI 304 з товщиною стінки 0,8 мм.
Якісний димохід це безпека й оптимальна робота опалювального котла, каміна, банної або сауни печі. Для сучасного опалювального обладнання класичні цегляні димоходи неприйнятні. З огляду на більш низьку температуру газів, що відводяться, на стінках котла осідає конденсат з вмістом кислоти. Він швидко руйнує стінки цегляного димоходу, що призводить до зменшення тяги, підвищеного осадження сажі. Рішення - одностінні та утеплені нержавіючі димарі.
Конструктивно нові утеплені димохідні труби від UniDim тришарові. Внутрішній шар - кислото- і термостійка нержавійка AISI-304 товщиною 0,8 мм, середній - негорючий утеплювач з базальтової вати, зовнішній - нержавіюче облицювання.
Утеплені димарі, часто їх ще називають сендвіч, застосовуються для прокладки зовні будівлі, по холодних приміщеннях, через горище. Завдяки утепленню, димохід швидко прогрівається, що зменшує конденсатоутворення і дозволяє котлу швидше вийти на оптимальний режим. Також, утеплені димарі незамінні для прокладки в місцях, де не допускається контакт нагрітих труб з навколишніми предметами.
Інтернет-магазин UniDim реалізує нержавіючі димохідні труби як утеплені, так і одностінні. Постійний складський запас - діаметри від 60 мм до 250 мм. При необхідності фахівці компанії допоможуть правильно вибрати нержавіючий димар.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 8375
Теплоізоляція