Нові осушувачі Celsius на українському ринку

Нові осушувачі Celsius на українському ринку

На український ринок виходять нові оригінальні інноваційні осушувачі від одного з провідних виробників - бренду Celsius: моделі Celsius РD-06, Сelsius DH-90 і Сelsius DH-150.
Celsius РD-06 (0,6 л / с) - побутовий осушувач з досконалим набором можливостей для будинку, квартири, підвалу, пральні або гаража. Це компактна модель із сенсорним управлінням, яка дозволить не тільки підтримувати потрібний рівень вологості, але і якісно очищає і знезаражує й іонізує повітря. Суперекономне енергоспоживання, всього 72 Вт в годину, і легкість корпусу - 2,3 кг - додаткові переваги цього побутового осушувача.

Сelsius DH-90 - нова компактна мобільна модель напівпромислової спеціалізації для комерційного застосування - до 90 л за 24 години роботи за умов при 30 °C / 80%. При такій високій продуктивності споживання електроенергії надзвичайно помірне - до 1,15 кВт/год. Цей агрегат відрізняють підвищена надійність завдяки потужному роторного компресора, зручне сучасне програмування термінів і режимів роботи і можливість застосування як в мобільному, там і в стаціонарному режимі з підключенням до дренажної системи.
Сelsius DH-150 - потужна новинка з економним енергоспоживанням (всього 1,6 кВт / год) для професійного застосування. Роторний потужний компресор, відмінна мобільність, настройки режиму роботи за таймером, захист від замерзання, відведення конденсату в дренаж, робота при низьких температурах - весь цей функціонал незамінний для роботи в комерційному секторі, в аквапарках, на будівництві або на виробництві.
Більше докладної та цікавої інформації про ці та інші моделях осушувачів для будинку, басейну або виробництва - на сайті в найбільшому інтернет-магазині осушувачів повітря.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 8404
Aquatherm Kyiv 2024