UniDim розширив асортимент бойлерами WILLER
Бойлери WILLER.

UniDim розширив асортимент бойлерами WILLER

Інтернет-магазин UniDim розширив асортимент обладнання для гарячого водопостачання. Наші новинки - електричні бойлери WILLER.
ТМ WILLER - недорогі накопичувальні бойлери для ГВП. Це оптимальне обладнання для отримання готової води в приватному будинку або котеджі, у квартирі або на дачі. Лінійка водонагрівачів WILLER включає вироби з нержавіючої та емальованої стали, для кухні та для ванної, з сухим і мокрим ТЭНом. Кожен зможе вибрати потрібну продукцію відповідно до вимог комфорту та фінансових можливостей.
На сьогодні в асортименті UniDim наступні серії електричних водонагрівачів WILLER:
- STRONG - бойлери з мокрим ТЕН з подвійним баком з емальованої стали. Недороге рішення для різних задач. Об'єм 30, 50, 80, 100 літрів.
- New OPTIMA - бойлери з мокрим теном для кухні з верхнім і нижнім приєднанням. Об'єм 10 й 15 літрів.
- ULTRA - вузький бойлер з баком з нержавіючої сталі, мокрий тен. Об'єм 50 літрів. Ширина і глибина всього 27 см - продукція підходить для обмеженого простору.
- FINE - водонагрівач з сухим теном і двошаровим емальованим баком. Добре поєднання ціни та довговічності ТЕНа. Вироби з об'ємом 50, 80, 100 літрів.
- PREMIUM - електричні бойлери з сухим ТЕНом європейського виробництва. Товстостінний - товщина сталі бака 2,5 мм. Якісне титанокварцеве емалювання. Об'єм 50, 80, 100 літрів.
З повним асортиментом бойлерів WILLER в магазині UniDim можна ознайомитися на сторінці unidim.com.ua/willer
Так само в лінійці UniDim представлені інші комплектуючі для системи гарячого водопостачання: редуктори тиску, шарові крани, запобіжні й змішувальні клапани, газові колонки.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 8409
Aquatherm Kyiv 2024